avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare diferenta taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare diferenta taxa auto 2012

Am fost astazi sa fac cerere pt. Returnarea diferentei de taxe, 25% aprox 400 E, conform noii variante de taxa auto. Functionarele de la anaf afisau o greata si o superioritate suprema. Se cer in original si copie, cartea si certificatul masinii. Am decizia de calcul, am chitanta prin care am platit, copie dupa carte de identitate a masinii, dar nu mai am certificatul pt. ca intre timp am fost nevoit sa vand masina. Mi s-a spus ca nu mai pot primi diferenta inapoi. Oare sa raman pierdut? Noul proprietar, cand va vinde masina nu i se va mai percepe taxa, deoarece aceasta a fost platita de catre mine. Iar eu care am platit-o, ce fac? In afara faptului, ca la vanzarea masinii am pierdut 1/2 din valoarea care am dat pe ea.
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 18:10, 14 Martie 2012
Se pot recupera toate taxele. Absolut toate, impreuna cu dobanzi.
eu am o neamurire...
au inceput sa se admita si restituiri pt taxe achitate pe legea 9/2012 ?
cine are informatii sigure sa ne aduca si noua la cunostinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare ciprian_u ciprian_u Buna seara! Datele problemei sunt putin mai complicate de aceea as fi interesat de cateva pareri inainte sa incep procedura de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto gabyt gabyt am platit taxa auto in 2008. o mai pot recupera? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto chrys28tm chrys28tm buna seara, am inmatriculat o masina in 2008 pe firma, mai pot recupera taxa auto sau este prea tarziu? va multumesc (vezi toată discuția)