avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiecte de activitate punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiecte de activitate punct de lucru

Buna dimineata, o societate comerciala cu 2 puncte de lucru care are autorizate la punctul de lucru X anumite obiecte de activitate, de comert de exemplu, iar la punctul de lucru Y are autorizate de catre onrc obiecte de activitate de turism, daca acea societate vrea sa-si exercite activitatile de la PL Y la PL X este posibil? sau trebuie sa autorizeze din nou obiectele de activitate la ONRC pt PL X?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:13, 19 Ianuarie 2012
Va depune la registru comertului o cerere de inregistrare tipizata, declaratia model 3 si actualul certificat constatator de autorizare. In declaratia model se vor inscrie pentru a fi autorizate codurile dorite. Costurile se ridica la aproximativ 120 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complectare obiect de activitate DANI70 DANI70 Daca la un punct de lucru am ca obiect de activitate o patiserie si vreau sa deschud tot acolo si un fast food ce trebie sa fac? Trebuie sa merg la registrul ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)
Dilema aurasname aurasname Buna ziua. Am infiintat o societate comerciala cod caen singurul autorizat 4690 -Comert ridicata nespecializat. Am ales acest caen in ideea ca produsele pe ... (vezi toată discuția)