Am 2 procese pe rol pt granituire si carte funciara , ca reclamant. Din actele depuse de partea adversa respectiv C.F. si contract de vanzare-cumparare se regasesc documente ce apartin de C.F. meu. Aceste imobile au facut candva obiectul unui contract de partaj voluntar.Topometristul care a intocmit in ambele Cf anterior actului de vanzare-cumparare nu a tinut cont de schita de partaj voluntar, ce de folosinta.;intre cele doua imobile neexistand garduri la acel moment si nici acum. Topometristul mi-a mai facut si o ridicare topo diferita de C.F perioada apropiata cu C.F.(4 luni).Sunt in prag de a cere expertiza judiciara. De curand mi s-a facut indirect o propunere, aceea de a sesiza Parchetul.
Vreau sa iau o hotarare corecta : sa cer expertiza si apoi sa sesizez Parchetul pe baza probelor sau sa o fac direct. fara sa mai cer in Instanta expertiza?
Topometristul a fost adus de catre fiul vecinului, care dupa C.F a vandut. celor doi copii(puteau sa faca mostenire).Vecinul acum este mort. Cineva vrea sa scape si sa dea vina pe topometrist.Nici topometristul si nici vecinii mei nu sunt corecti.
vreau ca adevarul sa iasa la lumina.
Dati-mi un sfat prin e-mail. Multumesc mult.
Avănd procese pe rol, se va dispune expertiză topo judiciară. Această expertiză va fi plătită jumate-jumate, fiind vorba despre grăniţuire.Expertul topo va face o documentaţie cadastrală care va fi parafată de către OCPI, prin noile dispoziţii.
Intabulare
Dumies
Am obtinut in urma unui Partaj judiciar (mostenire) o parcela intravilan in suprafata de 1500mp(titlu de proprietate) .Am intabulat aceasta parcela conform ... (vezi toată discuția)