avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratie venit pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratie venit pfa

buna ziua,mi-am infiintat in martie 2011 pfa pt comercializare fructe si legume in piata.m-am trecut la finante cu venit real.atunci am trecut un venit estimat pe 2011 si am platit impozit la acel venit.ultima rata am platit-o in decembrie 2011.anul asta trebuie sa merg sa declar venitul real pe 2011.intrebarea mea este knd trebuie sa merg si ce documente trebuie sa am la mine avand in vedere k tin contabilitate in partida simpla.dak nu lucrez in alta parte ce taxe am de platit inafara de impozitul pe venit?aaaa si am uitat sa specific,marfa am achizitionat-o de la producatori individuali pe borderou de achizitie,trec in registru de inc si plati doar borderou si monetare sau mai trebuie ceva?
multumesc anticipat?

Alte discuții în legătură

Pfa Ancatataru Ancatataru buna ziua,ca pfa am nevoie de contabil obligatoriu?trebuie sa faca nota contabila si bilant sau balanta?pfa are ca activitate comert cu legume si fructe in ... (vezi toată discuția)
Productie traditional romaneasca!! gabitza24 gabitza24 buna ziua....de mult timp urmaresc acest site!!! ceea ce vreau sa fac este un magazim traditional romanesc...de la legume, fructe pana la gem, muraturi si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ginan ginan Stimati Domni, Ce presupune contabilitatea in partida simpla ,pentru o intreprindere individuala a carui obiect de activitate va fi comercializarea de ... (vezi toată discuția)