avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

buna ziua,ca pfa am nevoie de contabil obligatoriu?trebuie sa faca nota contabila si bilant sau balanta?pfa are ca activitate comert cu legume si fructe in piata.....precizez k marfa este achizitionata cu borderou de achizitie de la producatori,si fac monetar pt fiecare zi.multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 18:31, 21 Februarie 2012
Chiar daca se incearca minimalizarea importantei unui contabil, aveti cu siguranta nevoie de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie venit pfa Ancatataru Ancatataru buna ziua,mi-am infiintat in martie 2011 pfa pt comercializare fructe si legume in piata.m-am trecut la finante cu venit real.atunci am trecut un venit estimat ... (vezi toată discuția)
Achizitie legume , fructe de la producator tampau gabriela tampau gabriela SC a achizitionat legume si fructe de la producator ( din piata ) si a primit ca document o fila din carnetul de comercializare ( introdus de la 01.05.2015 ) ... (vezi toată discuția)
Comert cu producatorii agricoli-acte contabile necesare nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As vrea sa deschid o firma care sa colecteze de la tarani diverse produse agricole, si pe care sa le vand mai departe, eventual si la export.As ... (vezi toată discuția)