avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere de reactivare a contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere de reactivare a contractului de munca

Buna ziua,

va rog sa imi comunicati in ce consta cererea de reactivare a contractului de munca pe care va trebui sa o intocmesc catre angajator. Mentionez ca sunt in concediu de crestere a copilului timp de 1 an si pentru a beneficia de stimulentul de 500 ron/luna, intentionez sa ma reintorc mai devreme la munca, asa cum solicita legea.de asemenea, va rog sa imi comunicati ce alte acte necesare imi trebuie de la angajator pt depunerea dosarului catre Protectia Copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 19 Ianuarie 2012
Dle. Director,
Subsemnata ...., salariata la ...., in functia de ..., aflata actualmente in concediu de maternitate din data de ..., va rog sa aprobati prezenta cerere de reluare a activitatii incepand cu data de ....

Pe baza acestei cereri , angajatorul va emite o decizie de incetare a supendarii c.i.m. si de reluare a activitatii ... un exemplar de pe decizie vi se va comunica dvs si cu acesta trebuie sa mergeti la AJPS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii si stimulentul de insertie dan197 dan197 Buna Ziua. Pe data de 10.05.2014, inceteaza concediul pentru crestere copil in varsta de pana la 2 ani...doresc sa revin la serviciu cu o luna mai devreme ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil, cu ce data se intocmesc documentele. deedeepsi deedeepsi Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri urgente! In prezent sunt in concediu crestere copil (al 2-lea copil). Copilul implineste 2 ani in ... (vezi toată discuția)