va rog sa imi comunicati in ce consta cererea de reactivare a contractului de munca pe care va trebui sa o intocmesc catre angajator. Mentionez ca sunt in concediu de crestere a copilului timp de 1 an si pentru a beneficia de stimulentul de 500 ron/luna, intentionez sa ma reintorc mai devreme la munca, asa cum solicita legea.de asemenea, va rog sa imi comunicati ce alte acte necesare imi trebuie de la angajator pt depunerea dosarului catre Protectia Copilului.
Dle. Director,
Subsemnata ...., salariata la ...., in functia de ..., aflata actualmente in concediu de maternitate din data de ..., va rog sa aprobati prezenta cerere de reluare a activitatii incepand cu data de ....
Pe baza acestei cereri , angajatorul va emite o decizie de incetare a supendarii c.i.m. si de reluare a activitatii ... un exemplar de pe decizie vi se va comunica dvs si cu acesta trebuie sa mergeti la AJPS.
Concediu maternal
cassady
Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)