avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... mie imi pare ,,hartuire - primesc facturi pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

mie imi pare ,,hartuire - primesc facturi pentru colete pe care nu le-am primit

O anumita firma care trimite prin posta reviste de limbi straine,mi-a trimis la un moment dat facturi si pentru colete pe care nu le-am primit.
Le-am explicat telefonic acest lucru, dar primesc de atunci lunar facturi cu penalitati si taxe de recuperare care s-au ridicat acum de la 70 lei la 109,92.lei
Am trimis email prin care le-am explicat ca politica lor de firma nu permitea trimiterea a doua colete fara a fi platite precedentele Mai mult acum a aparut o firma de recuperare care ma ameninta ca ma da in judecata si apoi ma va executa.
Domnii mei ! eu nu am primit aceste colete si nu am semnat, nici eu ,nici altcineva din familia mea ca ar fi primit.fapt pentru care consider ca nu este posibil sa fiu jefuit astfel....chiar daca pentru unii suma nu reprezinta mare lucru, eu sun bugetar si nu-mi permit sa arunc banii aiurea.
Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:01, 19 Ianuarie 2012

Buna ziua!
Prezentati-va si contestati in cadrul procedurii prealabile chemarii in judecata. Sunt obligati la acesta procedura, invitandu-va pentru stabilirea modalitatii de plata si stingerea litigiului ivit. Contestati si in instanta, angajati-va avocat si solicitati cheltuieli de judecata reprezentate de onorariul avocatului, cheltuieli de deplasare .
Va trimite facturi pentru colete pe care nu le-ati primit?! Facturile, in general, sunt in coletul respectiv...

Adresati-va cu o plangere la "Protectia consumatorilor"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colete nesolicitate knight_ess knight_ess Buna ziua. Am nevoie de un raspuns avizat in urmatoarea situatie: Mama mea a gasit intr-o revista un talon care spunea ca primesti niste materiale (exercitii ... (vezi toată discuția)
Recuperare rambursuri de la firma de curierat andravenache andravenache Firma la care lucrez a trimis unor clienti coletele cu plata ramburs. Clientii si-au primit coletele (evident, au platit banii la curier), dar curierul nu ne-a ... (vezi toată discuția)
comanda "gratuita" la o editura Natalia22 Natalia22 Buna ziua, Am primit un email de la firma , prin care ma anunta ca pot obtine GRATUIT o carte \" 1001 de remedii casnice\". Am aplicat pt aceasta carte. Se ... (vezi toată discuția)