O anumita firma care trimite prin posta reviste de limbi straine,mi-a trimis la un moment dat facturi si pentru colete pe care nu le-am primit.
Le-am explicat telefonic acest lucru, dar primesc de atunci lunar facturi cu penalitati si taxe de recuperare care s-au ridicat acum de la 70 lei la 109,92.lei
Am trimis email prin care le-am explicat ca politica lor de firma nu permitea trimiterea a doua colete fara a fi platite precedentele Mai mult acum a aparut o firma de recuperare care ma ameninta ca ma da in judecata si apoi ma va executa.
Domnii mei ! eu nu am primit aceste colete si nu am semnat, nici eu ,nici altcineva din familia mea ca ar fi primit.fapt pentru care consider ca nu este posibil sa fiu jefuit astfel....chiar daca pentru unii suma nu reprezinta mare lucru, eu sun bugetar si nu-mi permit sa arunc banii aiurea.
Ce ma sfatuiti?
Buna ziua!
Prezentati-va si contestati in cadrul procedurii prealabile chemarii in judecata. Sunt obligati la acesta procedura, invitandu-va pentru stabilirea modalitatii de plata si stingerea litigiului ivit. Contestati si in instanta, angajati-va avocat si solicitati cheltuieli de judecata reprezentate de onorariul avocatului, cheltuieli de deplasare .