avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comanda \"gratuita\" la o editura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comanda "gratuita" la o editura

Buna ziua,

Am primit un email de la firma , prin care ma anunta ca pot obtine GRATUIT o carte " 1001 de remedii casnice". Am aplicat pt aceasta carte.
Se pune-a in email ca cartea este GRATUITA, respectiv fara sa platesc nici un ban pe ea, acelasi lucru era schis si in formularul unde am completat datele mele.
Am primit-o prin posta Romana, la ghiseu am ridicat-o fara a plati un leu.
Acasa cand am deschis pachetul era o factura pe numele meu de unde a reiesit ca trebuie sa le platesc suma de 74.7 lei.
Au trecut 12 zile de la primirea cartii.
Odata ce era gratuita, de ce mi-a trimis acea factura?
Ma poate obliga sa platesc cartea? Ce se intampla daca nu platesc?
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Natalia22 , utilizator 12:12, 29 Februarie 2012
1.Pastrati cartea. Faceti print la e-mail, sa va dea in judecata in caz contrar.
2.Returnati tot coletul pe cheltuiala lor.
Se poate sa trimit coletul pe cheltuiala lor?
Trebuie trimis cu confirmare de primire?
Va multumesc!
stabiliti prin e-mail cu ei modul de retrimitere.

Va multumesc.

I-am contactat cu cateva zile in urma, nu raspunde la nici un emal.

Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse provea genocatz genocatz BUNA ZIUA Am comandat folosind un talon dintr-o revista niste produse “ Miriale – o marca a grupului Provea” ( lenjerie de corp).In ... (vezi toată discuția)
Primit colet fara ramburs DorelAelenei DorelAelenei Buna ziua, am primit un colet de la o firma cu care am vorbit pe mail, eu ma asteptam sa vina produsul cu ramburs, dar a venit direct fara. Nu am primit ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita de o firma de recuperari creante Loredana80 Loredana80 In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)