gabriella_blaga a scris:
sunt singurul mostenitor al parintilor decedati(tatal meu a murit acum 10 ani si nu am facut succesiunea, iar mama a murit acum 2 luni si deasemenea nu am facut succesiunea din lipsa de bani).
Nu inteleg, nu ti-a placut de prima data cand ne-a spus doamna ca e singura mostenitoare?
La ce-i trebuie declaratie de acceptare, daca sta in casa? Va plati impozitul pe ea etc.? Sa mai cheltuie niste bani de pomana?
Nu vad de ce ti-ai schimbat parerea, de ce nu-i mai spui sa mearga in instanta acum...
Mersi de voturile negative, Claudiu. Probabil asa crezi ca iti sustii punctul de vedere mai concret...
Doamna, faceti succesiunea cat mai repede, ca daca trec iar 2 ani de la deces va ajunge mai mult... Si nu vreti...
Mai sunt variante, dar nu stim situatia exact, ce credeti dv. ca inseamna costurile dezbaterii mostenirii, care sunt veniturile, daca puteti obtine reduceri la notar sau daca ar fi mai indicata solutia colegului cu instanta (pe care nu o recomand decat daca sunt neintelegeri, dar nu stiu cat de mari aveti dv. probleme cu banii, ca tot insistati pe asta).