avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Casa de Sanatate suporta o parte din valoarea unei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Casa de Sanatate suporta o parte din valoarea unei proteze?

O persoana in varsta de 91 ani are fractura de col femural. Trebuie operat si pusa proteza in valoare de aprox. 1400 lei.
Nu suporta Casa de Sanatate macar o parte din valoarea protezei?
Mentionez ca persoana are o pensie in valoare de 545 lei.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:12, 19 Ianuarie 2012
Trebuie vazut exact despre ce este vorba asa ca va recomand sa cititi conditiile de acordare a dispozitivelor medicale pe site-ul de mai jos:
[ link extern ]
O discutie similara din care trebuie sa intelegeti ca daca intruniti conditiile de acordare,aveti dreptul la o reducere integrala a costului protezei necesare sau la plata unui anumit procent daca este cazul.
www.avocatnet.ro/content/for...
Multa sanatate!
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe salar si alte beneficii (grad handicap) dast1967 dast1967 sint o persoana care in urma unui accident a suferit o fractura de col femural. In urma interventiei chirurgiclale mi s-a implantat o proteza necimentata. ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa 2012 5cro 5cro Pana la urma nu am inteles nimic. Se modificat sau nu la PFA. Pe anul 2011 plateam 222 Lei CAS, 16% impozit si 5,5% Sanatate. Cum voi platii in anul 2012? (vezi toată discuția)
Ce fac dupa ce primesc autorizatia de traducator? buranatalia24 buranatalia24 Buna ziua! Ieri am primit autorizatia de traducator si as dori acum care sunt exact pasii, exact in ordine, care trebuie sa ii fac de azi inainte. Am intrat pe ... (vezi toată discuția)