avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Ce fac dupa ce primesc autorizatia de traducator?
Discuție deschisă în Traduceri

Ce fac dupa ce primesc autorizatia de traducator?

Buna ziua! Ieri am primit autorizatia de traducator si as dori acum care sunt exact pasii, exact in ordine, care trebuie sa ii fac de azi inainte. Am intrat pe mai multe forumuri si sunt destul de confuza, fiind la inceput..... Va rog sa ma lamuriti. Multumesc anticipat! La revedere!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 16:45, 3 Aprilie 2013
Felicitari!
In primul rand respectati recomandarile pe care le-ati primit odata cu autorizatia.
Pentru pocedurile de inregistrare la Adminsitratia Financiara, achizitionarea registrelor obligatorii, stampila, etc,. aveti indrumari pretioase in linkul de mai jos, aici in forum.
www.avocatnet.ro/content/for...
Un link de citit este si cel care face referire la declararea veniturilor si plata contributiilor la fondul de pensii si sanatate.
www.avocatnet.ro/content/for...
Lecturati cele doua materiale si daca nu intelegeti ceva, reveniti aici cu intrebari punctuale la care vom incerca sa oferim solutii.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare traducator bogdan_horea2002 bogdan_horea2002 Buna ziua , As dori sa ma autorizez ca traducator. Intrebarea mea este daca trebuie sa infiintez si un SRL sau un PFA. Stiu ca pana nu de mult era ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat apostu_corina2007 apostu_corina2007 Buna ziua, sunt traducator autorizat si nu am avut activitate pana acum. As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez sa intru in legalitate cu aceasta activitate? ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)