avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

hotarare judecatoreasca

Ce trebuie sa faca o institutie publica cand pentru un functionar public s-a dispus reintegrarea cu plata drepturilor salariale, referitor la declaratii la bugetul asigurarilor sociale, etc.?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:58, 19 Ianuarie 2012
La intreaga suma care i se acorda i se va calcula contributiile sociale care se vor retine si vira de catre angajator. In declaratii se va inscrie suma totala care i se acorda salariatului si contributiile care i-au fost retinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii salariale maria-B maria-B Buna ziua! Avem urmatorul caz; Un salariat a actionat in instanta unitatea noastra pentru desfacerea contractului de munca pe motivul necorespunderii ... (vezi toată discuția)
Reintegrare vbdiro vbdiro Am avut CIM abuziv desfacut, am castigat in instanta-inclusiv la Curtea de Apel, la reintegrare mi-au fost acordate drepturile salariale-au fost virati banii ... (vezi toată discuția)
In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri ... IONESCU ELEODOR IONESCU ELEODOR In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri penale formulata de angajator (BCR). Prin decizia definitiva a instanței de apel, ... (vezi toată discuția)