avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata impozitului pe masina radiata la cerere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata impozitului pe masina radiata la cerere

Buna ziua,

In situatia unei masini radiata la cererea proprietarului (nevanduta sau casata, ci parcata in continuare in garajul personal), se mai plateste impozit? Se mai poate vreodata reinmatricula aceasta masina, chiar de actualul proprietar?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dekocard , utilizator 09:05, 20 Ianuarie 2012
:rolleyes: ... eu nu stiu sa fie posibila radierea unei masini fara sa faci dovada casarii sau vinderii acesteiea... acestea sunt documentele ce stau la baza si insotesc cererea de radiere a autovehicolului atunci cand se depune la Directia de taxe si impozite...
Da se mai poate pune in circulatie numai ca se v-a achita retroactiv impozitul pentru masina ( anul trecut asa era, banuiesc ca nu s-a mai schimbat )
Radierea la cererea proprietarului este o alta optiune de radiere a masinii, fara casare, vanzare. Este nevoie sa dovedesti ca detii un teren, garaj unde iti vei tine masina, adica nu pe spatiul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată ... Surubu Surubu Buna ziua. Am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată pe numele meu. Acum 6 luni mi-am schimbat domiciliul în alt județ, dar am omis ... (vezi toată discuția)
Radiere auto boglaz boglaz Buna ziua Acum 6-7 ani am vandut un autoturism fara a intocmi nici un act din care sa rezulte vanzarea acestuia. Mai mult, nu pot sa mai dau de acel ... (vezi toată discuția)
Reinamtriculare mașina radiată Stefan.enache Stefan.enache Salutari! Dețin o mașina care a fost radiată la cerere cu dovada de depozitare. Am toate actele: cartea mașinii in original, adeverința de depozitare, ... (vezi toată discuția)