avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere la politie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere la politie?

Buna ziua! Daca cineva ma jigneste pretutindeni, si ma discrediteaza la locul de munca pot face vreo plangere?Am arhiva de pe mail ca proba. Am vreun castig de cauza? Sau macar o interdictie ceva sa mai vorbeasca de mine in absenta mea?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:37, 19 Ianuarie 2012
freedom of speech :) puteti actiona in civil in baza art 70 si urm NCC dovedind fapta, autorul, prejudiciul, legatura de cauzalitate intre fapta si prejudiciu.
Platit taxa de timbru la valoarea daunelor cerute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este prejudiciul indirect? ContSters20980 ContSters20980 Notiunea de prejudiciu indirect, desi din ce in ce mai folosita in contextul limitarii raspunderii contractuale, mi se pare o mare nebuloasa. Mai precis, n-am ... (vezi toată discuția)
Calomnie? cristicarnisca cristicarnisca Buna ziua As dori un sfat avizat in legatura cu o fapta care mi s-a intamplat recent In luna februarie in firma au fost desfiintate niste posturi, ... (vezi toată discuția)
Injurii todorl todorl Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot ataca pe cai legale o persoana care aduce jigniri la adresa mea atat personal cat si catre terte persoane aducand ... (vezi toată discuția)