buna ziua
Mi-am adus o masina in 2009 in tara,am inscris masina in tara.am dat statul in judecata pentru taxa,am castigat in prima instanta si acum in februarie o sa am recursul.as avea si eu doua intrebari.Ce se intampla daca eu vand masina intre timp?Ce se intampla daca eu o sa castig procesul si nu mai am masina?
va multumesc
Nu ati precizat daca ati achitat sau nu taxa la momentul inmatricularii autoturismului
Daca ati achitat taxa ,urmare instrainarii autoturismului nu veti mai avea calitatea de proprietar al acestuia ,pe cale de consecinta nu veti mai intruni conditiile legale pentru a solicita recuperarea sumei
Parerea mea este ca nu are relevanta daca ati vandut sau nu masina atata timp cat ati facut dovada in prima instanta ca dv. ati platit taxa pe poluare si ca atare o puteti recupera. Nu stiu sa se prevada undeva ca trebuie sa fii proprietarul masinii ca sa poti sa-ti recuperezi taxa pe poluare, desi am citit cu atentie legislatia care reglementeaza aceasta problema. Poate n-am fost destul de atent ???, m-as bucura sa ma lamureasca cineva. Multumesc.
Nu conteaza daca mai sunteti sau nu proprietarul masinii. Sunt in aceasi situatie , nu va faceti griji , va veti recupera banii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Restituire taxa auto
marinb
Buna seara!
Am si eu o problema in legatura cu taxa de poluare. In 2010 am cumparat o masina noua de la un dealer din Bucuresti si am platit o taxa de ... (vezi toată discuția)