avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda administrativa neplatita?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda administrativa neplatita?

Buna seara, as dori sa supun atentiei Dvs. urmatoarea situatie: in toamna lui 2009 am reclamat o persoana pentru tulburare de posesie, fapta dovedita, iar persoana respectiva a fost amendata administrativ de parchet in acelasi an cu 1000 ron.
Recent, persoana respectiva s-a laudat ca ea nici pana azi nu a platit niciun ban din acea amenda.
Intrebarea mea este: este posibil acest lucru? adica dupa aproape trei ani sa nu fie obligata sa plateasca acea amenda? ce se poate face in situatia asta? cum as putea verifica daca a platit sau nu amenda?
Va multumesc si va doresc o seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: TRAIAN78 , utilizator 19:42, 19 Ianuarie 2012
fiind amenda administrativa (si nu penala) ea se afla in gestiuna administratiei locale. prescriptia este de 5 ani de zile, asa ca mai este timp.
am inteles, multumesc mult
insa n-ar exista o posibilitate ca sa pot verifica care este situatia?
Dvs. nu aveti cum sa verificati.
nu, datele pe care le doriti sunt considerate secret fiscal
Am inteles, multumesc mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie sau nu? auraflorina auraflorina Fiul meu, fara discernamant, in varsta de 18 ani (exista un proces pe rol pt punerea sub interdictie) a mostenit din 2011 bunurile si terenurile bunicii ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau cauza civilă? Dreher Dreher Sunt administratorul unei societăți cu profil agricol care are că obiect de lucru cultivarea cerealelor.In prezent utilizez o suprafață de 5 ha. teren ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie cridi cridi Este sau nu tulburare de posesie ?!?! Inculpatul a stapanit terenul din anul anul 1990 fara a detina insa titlu de proprietate . In primavara anului 2005 ... (vezi toată discuția)