avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire impozit

doresc sa stiu daca un student orfan de un parinte beneficiaza de scutirea cotei de impozit pe apartament si pe masina fiind coproprietar.Cum trebuie procedat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:20, 19 Ianuarie 2012
Daca persoana in cauza nu beneficiaza de prevederile unei legi speciale,in temeiul lipsei unuia dintre parinti ,nu poate beneficia de facilitatile fiscale de scutire impozit imobil si auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoana cu handicap yoolee yoolee O persoană adulta, cu handicap accentuat, nu detine niciun fel de bunuri mobile sau imobile. In schimb parintii in a caror ingrijire se afla persoana ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe masina si apartament septy septy as dori sa stiu daca in cazul sotiei care are in grija fetita cu handicap grav este sau nu obligata sa plateasca impozitul pe masina si pe apartament.mentionez ... (vezi toată discuția)