avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto - autoturism inmatriculat cu recarosare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto - autoturism inmatriculat cu recarosare

Buna,detin un autoturism adus din Germania in septembrie 2007 iar in octombrie 2007 am decis sa il inmatriculez cu recarosare tinand cont de taxele exorbitante pe care trebuia sa le platesc pentru 1.8 euro 2!
Intrebarea mea este: daca vreau sa vand autoturismul,cumparatorul trebuie sa plateasca taxa de inmatriculare avand in vedere noua legislatie?
Multumesc
Mihai
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
mihai_mm, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:30, 19 Ianuarie 2012
Daca nu a fost achitata taxa,da,cumparatorul detine obligatia achitarii acesteia,conform norme in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Masina furata, predata politiei cum o pot lua inapoi si intra in legalitate. vicafk vicafk Buna ziua, Am cumparat si eu o masina in octombrie 2011 si din pacate cand am ajuns cu ea la RAR mi-au refuzat autentificarea pe motiv ca nu corespunde ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)