avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de asigurare de sanatate pentru pensionari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de asigurare de sanatate pentru pensionari

Buna ziua,
Anul trecut am fost in somaj, am obtinut o adeverinta de asigurare de sanatate (trimisa prin posta). Din decembrie am primit decizia de pensionare. Nu am reusit sa ma lamuresc ce acte imi trebuiesc pentru a obtine o noua adeverinta de sanatate (am depus atunci: copie dupa cartea de munca , adeverinta de la Administratia financiara 2006-2011 copie CI).
Se mai poate obtine tot prin recomandata cu confirmare de primire.
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 19:38, 19 Ianuarie 2012
Acum e suficient cuponul de pensie nu mai aveţi nevoie de altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Coasigurare medicala Iirinas Iirinas Statutul de coasigurat se pastreaza daca persoana care pe care a fost inrregistrat acel coasigurat a schimbat locul de munca fara intrerupere pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Cnas vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Daca sotul este pensionat de boala gr.2 si sotia este casnica,ea are dreptul sa primeasca card de sanatate?va multumesc. (vezi toată discuția)