avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca societatea este in faliment imi poate da anexa 14 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca societatea este in faliment imi poate da anexa 14 pentru a intra in somaj?

Daca societatea este in faliment imi poate da anexa 14 pentru a intra in somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:51, 20 Ianuarie 2012
1. Va adresati lichidatorului (administratorului) judiciar care este obligat sa va dea adeverinta.

2. Daca aveti probleme adresati-va ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea adeverintei necesare la intocmirea dosarului de somaj Mihaivl Mihaivl In mod concret,am fost angajat la un srl de unde am plecat cu art.65 (1)-restructurarea postului/in realitate ne-am certat pt. ca nu plateau salariul la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anamariacelik anamariacelik societatea unde lucrez(contabil),are o angajata care indeplineste conditiile de pensionare. Problema e ca a lucrat la o societate(Stipo Dorohoi) care acum ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil-firma in faliment dalin dalin Buna ziua Ma aflu in concediu de crestere copil, care se termina pe 15.10.2011, iar societatea la care am lucrat se afla in insolventa si s-a dispus ... (vezi toată discuția)