avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate furt de curent electric
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

furt de curent electric

buna seara! as vrea sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: nu am depasit niciodata 120kw /luna la energie electrica ,dar in luna dec.2011 am avut un consum de 600 kw !!! am scos sigurantele de la tabloul electric dar contorul inregistra inainte.existau doua posibilitati: ori contorul era defect ori cineva fura curent din circuitul meu. mentionez ca locuiesc la bloc la etajul 4 iar contorul se afla la parter. am sesizat cez vinzare despre situatie si au zis ca in 10 zile va veni cineva sa verifice contorul le-am lasat nr.telefon ptr. situatia ca nu voi fi acasa cind vor veni. a 2-a zi cind am venit de la servici : surpriza contorul era schimbat. am sunat din nou cez si am cerut lamuriri au spus ca deoarece nu eram la domiciliu au schimbat contorul si ca nu sint obligati sa sune abonatul la telefon si sa astept factura. acum sint in impas:ori contorul este bun si cineva fura din circuitul meu ori este defect (dar eu nu am de unde sa stiu) . in ambele situatii se pune intrebarea cine plateste? de asemenea cei de la cez au spus ca ei nu se mai ocupa cu sesizarile de frauda si ca treaba lor se termina la contor. unde trebuie sa ma adresez ? cine mai verifica instalatiile electrice la blocuri? cine mai ia masuri? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:33, 20 Ianuarie 2012
Repetati operatiunea: scoateti toate sigurantele si vedeti daca si acest contor se invarte.
Daca si acesta se invarte inseamna ca cineva, careva din vecinii dv consuma prin contorul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul s-a racordat clandestin și consumă curent electric pe care îl plătesc eu. cum pot să recuperez sumele respective? GLODEANU GLODEANU Am o casa la tara, in care nu locuiesc(nu consum curent electric). Vecinul meu se racordeaza clandestin si consuma curent electric de la mine. Dovada: ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Acord asociație mariia mariia Buna ziua! Vreau sa montez in ap. o plita pe inducție de putere 7,4 kw in condițiile in care primesc 4kw. Am apelat la Electrica pt. Spor de putere, însă ... (vezi toată discuția)