avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Apartamant fara utilitati
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Apartamant fara utilitati

Exista o lege care obliga constructorul [dezvoltatorul ] sa vanda imobilul [ apartament in bloc nou ] cu toate utilitatile [ apa,gaz,curent] chiar daca in contract nu este trecut.? Altfel sant obligat sa cumpar la pretul exagerat cerut de dezvoltator.?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:26, 20 Ianuarie 2012
Analizati cu atentie clauzele contractuale asumate in contractul incheiat cu constructorul/
dezvoltatorul
Daca apreciati ca pretul apartamentului este exagerat,desi valoarea este asumata de dvs prin semnatura pe contract,parcurgeti clauzele prin care contractul poate fi reziliat si actionati in consecinta
În momentul când aţi semnat contractul aţi luat la cunoştinţă de faptul că apartamentul se vinde fără utilităţi şi aţi fost de acord cu un preţ, indiferent că acesta este mare sau mic, dar aţi fost de acord cu el.Contractul are puterea de lege între părţi. Vedeţi clauzele din contract, pentru ca acesta să poată fi reziliat, deşi valoarea utilităţilor nu poate duce la reziliere a unui contract ci cel mult la o scădere a preţului iniţial stabilit şi acest lucru se face prin instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere interpretare clauze vvonlg vvonlg Buna ziua, Am inchiriat in cursul verii un apartament intelegerea initiala cu proprietarul fiind aceea ca pretul chiriei include si utilitatile - articol in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat SSATANA71 SSATANA71 buna ziua .am facut un contract de comodat pe o perioada de 10 ani pe doua camere situate intr-o casa .obligatiile mele contractuale sant de a intretine ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in urma cu un an am cumparat un imobil intru-un complex ... G.DRAGU G.DRAGU Bună ziua, in urma cu un an am cumparat un imobil intru-un complex cu 24 de case in Ilfov. In precontract este mentionat faptul ca avem utilitatile incluse( ... (vezi toată discuția)