avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

buna ziua .am facut un contract de comodat pe o perioada de 10 ani pe doua camere situate intr-o casa .obligatiile mele contractuale sant de a intretine imobilul in care locuiesc si plata utilitatilor.intrebarea mea este daca proprietarul cu care am incheiat acest contract de comodat poate rezilia acest contract cu toate ca respect in totalitate termenii contractuali.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:14, 18 Noiembrie 2010
Parcurgeti cu atentie clauzele contractuale,referitor la reziliere,.incetare contract
Daca dvs respectati obligatiile contractual asumate,teoretic proprietarul nu poate dispune unilateral rezilierea
Practic,depinde pe ce temei legal,intelege sa isi sustina eventuala cerere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)
Apartament in comodat si incetarea lui licutza licutza Buna ziua. Am dat apartamentul proprietate unei rude indepartate prin comodat inregistrat la notar. Intre timp ruda s-a dovedit a fi de rea credinta ... (vezi toată discuția)
apartamant fara utilitati alexbistrita alexbistrita Exista o lege care obliga constructorul [dezvoltatorul ] sa vanda imobilul [ apartament in bloc nou ] cu toate utilitatile [ apa,gaz,curent] chiar daca in ... (vezi toată discuția)