avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare

Ce se poate face in cazul cand partea parata inainteaza o intampinare unde nu dedica nici macar o fraza la ceea ce i se reclama, ci se limiteaza a face 17 afirmatii false, mincinoase si calomnioase, se intelege ca cu unicul scop a defaimarii partii reclamante?
Partea reclamanta poate dovedi in cazul a 11 afirmatii cu inscrisuri si in cazul a celorlate 6, cu martor, ca sunt false.
Care ar fi cea mai buna solutie, avand in vedere ca afirmatiile false nici macar nu sunt legate de caz, dar si pt ca sa nu se mai repete? Parte parata a mai facut asa si in alt proces (pe care la si pierdut).
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
cuziamusia, utilizator
Cel mai recent răspuns: cuziamusia , utilizator 01:27, 28 Ianuarie 2012
pe moment, concetrati-va sa castigati acel proces ce il aveti pe rol... dupa aceea, puteti sa faceti o plangere pentru calomnie
dar trebuie sa prezint inscrisurile si sa numesc martorii pt a arata ca afirmatiile sunt false si calomnioase?
Daca instanta s-a pronuntat asupra admiterii probei cu inscrisuri si probei cu martori chiar trebuie sa fie instrumentate ambele.
instanta a fixat un nou termen pana la care partea reclamanta trebuie sa studieze continutul intampinarii (mincinoase) depuse de catre partea parata si sa reactioneze cumva asa ca instanta nu s-a pronuntat. cum trebuie sa procedeze partea reclamanta?
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
cuziamusia, utilizator
trebuie sa raspund la intampinare, banuiesc. inscrisurile le-am depus de la inceput

Alte discuții în legătură

Plangere penala declaratie falsa ulises10 ulises10 inainte de terminarea procesului civil, partea reclamanta poate depune o plangere penala (insotita de probe) impotriva partii parate, pentru faptul ca in ... (vezi toată discuția)
Propunerea ºi administrarea de probe nikos_35 nikos_35 Intr-o cauza civila (sistare program vizitare minor), paratul cere amanare in repetate randuri... pt angajare avocat(justificat), studiere dosar si mai nou pt ... (vezi toată discuția)
In atentia domnilor juristi cu experienta sunt economista si novice in materie de drept.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o intampinare? (vezi toată discuția)