avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare/compensatie cheltuieli
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare/compensatie cheltuieli

Am inchiriat o locuinta din fondul locativ de stat, dar am suportat eu cheltuielile ocazionate de racordarea la energie electrica si efectuarea instalatiei electrice interioare. Cum pot sa recuperez banii cheltuiti? Sau se poate compensa cu pretul chiriei?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:31, 19 Ianuarie 2012
opinia mea este ca in aceea locuinta dvs veti ramane foarte multi ani si de aceea nici nu se pune problema ca racordarea la utilitati sa fie scazuta din chirie care sunt convis ca este foarte mica...nu va da nimeni inapoi acei bani si in plus, poate va treziti si data afara sau cu chiria majorata in mod excesiv...calul de dar nu se cauta la dinti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,va rog sa-mi precizati daca pot fi obigata sa suport ... silvania silvania Buna ziua,va rog sa-mi precizati daca pot fi obigata sa suport cota parte din cheltuielile de reparatie a usii garajului subteran al condominiului in care ... (vezi toată discuția)
Sunt chiriaș în litigiu cu proprietarul, care astăzi a trimis o echipă să taie apa deși era plătită. are el acest drept înainte de o sentință definitivă? penca_claudiu penca_claudiu Buna ziua, sunt chirias si sunt in litigiu cu proprietarul apartamentului in care locuiesc, avem proces pe rol si avem infatisare pe 10 decembrie. Pana se da o ... (vezi toată discuția)