r.gabi a scris:
Este greu de avut o parere avizata in lipsa cunoasterii actelor si lucrarilor dosarului.
A face astfel de "pronosticuri" insemana lipsa de profesionalism sau mai mult decat atat , este ca si cum v-as intreba pe dvs ce face acum "unchiul meu din Grecia".
Pe de alta parte, fostul dvs . proprietar si-a exercitat dreptul legal de ataca solutia procurorului.
Daca exista acte false la dosar aveti posibilitatea sa formulati plangere penala pentru fals in uz de fals impotriva persoanei care le-a folosit
am studiat dosarul iar in dosarul de plangere catre instanta exista doar plangerea lui si rezolutia procurorului..iar pana acum sa dat un termen pt citatrea petentului si apoi iar sa amanat.
Chitantele si procesul verbal sunt in dosarul penal si cam astea sunt toate actele. Sa presupunem ca procesele ar fi bune e de ajuns pt o condmanare? Ce face el e mai mult o incercare de a optine bani la urma zice ca vrea o intelegere amiabila..si ca isi poate retrage plangerea..dar eu chiar nu am furat sau distrus nimic.
Si unchiul dumneavostra din Grecia proabil ca nu face prea bine avand in vedere posibilitatea falimentlui si grevele dese. Eu inteleg ca e greu de zis dar ce am zis e cam tot dosarul..mai sunt unele acuzatii fara nici un fundament, cum ca eu nu am vurut dialogul...cu el, cam am avut comportament antisocial..minciuni.
Eu vreau un sfat daca se poate...nu ma astept sa imi ziceti ce o sa se intample sigur.