avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces verbal proba in instanta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces verbal proba in instanta?

De exemplu in cazul unui furt proces verbal de constatare sau cum so numi reprezina proba in instanta?

Poate fi cineva condamnat pe baza unui asemea proces verbal?

Va rog un raspuns!
Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 23:44, 16 Decembrie 2011
Este vorba de un proces verbal de flagrant delict.
Adica politia l-a prins pe om cu mata in sac...
Daca inculpatul a si semnat...
Nu, un proces verbal de inventar facut cu un martor cred.O Persoana acuza ca chiriasul ia furat din lucruri..si cam asta + niste chitante cum ca nu ar fi platit intretinerea astea sunt singurele dovezi.

Poate fi acuzat chiriasul de furt pt beza acestor dovezi? Rog un raspuns.
Este vorba despre persoane fizice implicate intr-un contract de inchiriere?
Daca exista proces verbal de predare-primire bunuri existente in imobil la semnarea contractului de inchiriere care atesta existenta bunurilor si preluarea acestora de catre chirias,pe perioada derularii contractului/conventiei de inchiriere chiriasul este responsabil
In anumite conditii,chiriasul poate fi responsabil pentru bunuri
Daca exista probe temeinice si indubitabile,chiriasul poate fi acuzat de furtul bunurilor
cel fel de probe temeinice si indubitabile? nu existe alte probe in afara de e zice propietarul proces acela verbal care nu e intre chirias si propietar e facut dupa ce a plecat chiriasul si chitantele. Nu martori nu nimic.

Nu stiu sigur daca exista proces verbal la semnarea contractului dar o sa ma interesez.
Adica, ce vreti sa spuneti dvs este ca:
-Pleaca chiriasul
-Proprietarul se hotaraste sa aseze pe hartie bunurile pe care el considera ca le-a avut si pe care nu le mai are, insa acest asa zis proces verbal sau mai bine zis o lista de inventariere nu este semnata si de fostul chirias sau de alti martori care sa ateste ca acele bunuri au existat in toata aceasta perioada si ca acum lipsesc.
-Chitantele acelea ce reprezinta de fapt? Spuneti ca atesta ca nu ar fi platit intretinerea, in cazul acesta nu se numesc chitante.

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt, inselaciune si distrugere trask_d trask_d Buna ziua Situatia e in felul urmator Am locuit in chirie 1 an de zile am avut contract pe 2 ani pe care propietarul nu la inregistrat la fisc. La un ... (vezi toată discuția)
Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva nup spike00spiegel spike00spiegel Propietarul la care am locuit cu chirie mi-a facut plangere penala dupa ce am plecat pt furt, inselaciune si distrugere. Am primit NUP si acum el a atacat ... (vezi toată discuția)