avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces verbal proba in instanta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces verbal proba in instanta?

De exemplu in cazul unui furt proces verbal de constatare sau cum so numi reprezina proba in instanta?

Poate fi cineva condamnat pe baza unui asemea proces verbal?

Va rog un raspuns!
Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 23:44, 16 Decembrie 2011
r.gabi a scris:

Din cele relatate de dvs , exista aparenta respingerii plangerii de catre instanta.
Mai mult decat atat se poate afirma doar avand cunostinta de actele mentionate mai sus.


Multumesc, Instanta inca nu a respins nimic a fost primul termen unde m-au intrebat daca sunt de acord sau nu cu plangerea am zis ca nu sunt si au facut adress catre parket pt dosar.

Actele sunt chitante care le primesti cand platesti intretinea, cu procesul ala verbal nu sunt sigur, e un proces verbal de un fel de inventar, cred ca e facut de el si de un martor dupa ce a plecat chiriasul.. de aia am intrebat cat de important poate fi aces proces verbal ca proba..si inca nu stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt, inselaciune si distrugere trask_d trask_d Buna ziua Situatia e in felul urmator Am locuit in chirie 1 an de zile am avut contract pe 2 ani pe care propietarul nu la inregistrat la fisc. La un ... (vezi toată discuția)
Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva nup spike00spiegel spike00spiegel Propietarul la care am locuit cu chirie mi-a facut plangere penala dupa ce am plecat pt furt, inselaciune si distrugere. Am primit NUP si acum el a atacat ... (vezi toată discuția)