avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie bani parinti - copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie bani parinti - copii

Buna dimineata.
Tatal doreste sa lase fiului o suma de bani, dar vrea sa faca acte notariale pentru acestia. Ce anume se poate face in acest sens si ce riscuri pot sa apara?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: claudia5555 , utilizator 08:39, 20 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , rog să mă ajutați , acum mulți ani socrul meu ... Alyy20002 Alyy20002 Bună seara , rog să mă ajutați , acum mulți ani socrul meu ia donat fratelui său jumate din casă și din curtea de la țară , in actele de propietar ... (vezi toată discuția)
Bună seara. părinții mei dețin un apartament pe care la înțelegere ... nicoleta 70 nicoleta 70 Bună seara. Părinții mei dețin un apartament pe care la înțelegere cu fratele meu îl voi moșteniri eu. Acum copilul meu trebuie sa rezolve o disputa ... (vezi toată discuția)
Transmiterea proprietatii de la parinti la copii cristina1112 cristina1112 Buna dimineata! am nevoie de un sfat corect din punct de vedere legal in urmatoarea situatie:mama mea care are un frate si doar tatal in viata, mama a ... (vezi toată discuția)