avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie de somaj?

Buna ziua .Sunt o persoana juridica si pe 31 ianuarie firma va intra in insolventa.Dupa aceasta data eu imi pot baga actele de somaj/?depind de ceva?(daca am pamanturi, drujbe ,etc etc)?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:52, 21 Ianuarie 2012
1. - Indemnizatia de somaj nu se acorda persoanelor juridice ci numai persoanelor fizice.
- Cum, adica, sunteti persoana juridica?

2. Cand veti depune actele la Agentia de Somaj o sa va ceara si o dovada de la Fisc prin care se dovedeste ce venituri aveti si daca acestea sunt mai mici de 500 lei pe luna veti putea primi si indemnizatie de somaj.
AM GRESIT EU, SUNT ANGAJAT LA O FIRMA CA SOFER , DAR TOTODATA SUN T SI PATRONUL FIRMEI.DECI PE 31 IANUARIE FIRMA INTRA IN INSOLVENTA, POT BAGA ACTELE DE SOMAJ,?INTREB ASTA PENTRU A MI PLATI DARILE LA STA , PENTRU PENSIE,ETC ETC.
1. Daca nu veti avea venituri pe perioada cat primiti indemnizatia de somaj este bine.
2. Nu mai scrieti exclusiv cu majuscule ca este obositor la citit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului Czako Czako BUNA AS AVEA O INTREBARE AM NASCUT IN 27 DECEMBRIE 2013 SI LUCREZ DIN 13 MAI 2013 SANT CURIOASA DACA POT MERGE IN INGRIJIREA COPILULUI DACA NU AM 12 LUNI ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din concediul pentru cresterea copilului cornel selaru cornel selaru Sotia mea a fost angajata cu contract individual de muncape o perioada determinata la o firma iar in aceasta perioada a nascut si a ramas timp de doi ani in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului sau somaj carare gianina carare gianina BUNA ZIUA MA NUMESC GIANINA AM 31 DE ANI (AM MUNCIT 6 ANI CU CARTE DE MUNCA IAR DE 3 ANI LUCREZ IN ITALIA FARA CIM) IN PREZENT IMI DAU EXAMENELE PT A TERMINA ... (vezi toată discuția)