Buna ziua.Am un camion iveco,inmatriculat in 02. 02. 2007.Daca il vand , cumparatorul trebuie sa ma i plateasca taxa de inmatriculare?In 2006 am adus o din Germania , si in 02. 02 2007 am inmatriculat o. Dupa un timp am primit o parte din bani inapoi. deci, daca vand Iveco ,cumparatorul mai plateste taxa?.multumesc
DECI , NU STIU CAT AM MAI PRIMIT INAPOI.LEGEA SPUNE CA ,MASINILE INMATRICULATE DUPA 01. 01. 2007 NU MAI PLATESC TAXA(PENTRU CA EI DEJA AU PLATIT O ,ATUNCI CAND AU INMATRICULAT O PENTRU PRIMA DATA IN TARA, CHIAR DACA SI AU PRIMIT UN CUANTUM INAPOI.NU ARE LEGATURA UNA CU ALTA. MA GANDEAM CA A TI CITIT IN LEGE SI SE SPECIFICA ACOLO CA:SI CEI CARE AU PLATIT O , DUPA 01. 01 2007 SI AU PRIMIT O SUMA INAPOI, ACEIA PLATESC TAXA , SAU JUMATATE SAU........MULTUMESC
AM PLATIT TAXA 98.000.000LEI SI AM PRIMIT INAPOI 50.000.000 LEI.CARE E FAZA CU CAT AM DAT SI CAT AM PRIMIT?NU CONTEAZA CA S A PLATIT TAXA?ADICA , NU REZULTA CA S A PLATIT ODATA ACEA TAXA?
taxa de poluare 2011
m78
Buna
Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei ... (vezi toată discuția)