SUNT LEGALE LISTELE DE PLATA INTOCMITE SI SEMNATE NUMAI DE ADMINISTRATOR (ASOCIATIA NU ARE PRESEDINTE SI COMISIE DE CENZORI) CARE FACE LISTELE DUPA BUNUL PLAC?
Cred ca raspunsul il stiti, dar vreti sa va convingeti. Cum sa fie legale?
Problema dvs. este alta: comisia de cenzori si presedintele de ce nu semneaza? Eu nu prea cred ca administratorul are vre-un interes in aceasta poveste. Mai degraba merg pe ideea ca cenzorul si presedintele dvs. dorm in papuci si nu-i intereseaza aspectul si parca vad ca maine-poimine veniti pe forum si ne spuneti cum a fugit ad-minul dvs. cu 1 mld. lei...
Puneti-ii la treaba, aratati-le ca pentru acest lucru i-ati investit, daca nu, schimbati intreg com. executiv!
Nelegala este situatia in care va aflati - fara presedinte de asociatie si fara cenzor.
Si daca acestia "nu exista", doriti sa nu se mai calculeze nicio lista, sa nu se incaseze intretinerea si sa nu se plateasca facturile? In cazul acesta in curand ati ramane fara apa, caldura, gaze si celelalte.....
Faceti AG si alegeti-va conducerea si apoi cereti acestei conduceri si cenzorului sa-l verifice pe administrator....si o sa constatati atunci daca face listele dupa "bunul plac".
Daca nu aveti semnatura presedintelui si cenzorului pe liste, este vina dv., a proprietarilor, nu a administratorului.
Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule; este impotriva Regulamentului de postare in forum!
Cum se poate rezolva situatia in care administratorul nu vrea sa primeasca banii de intretinere si nici o sesizare de la un proprietar (nu a pus niciodata actele la dispozitie pentru a vedea cum calculeaza cotele de intretinere)?
Daca admin nu vrea sa va primeasca banii ce motiv v-a invocat?
Platiti direct in banca, in contul asociatiei si nu are ce sa faca.
Pentru restul de probleme va trebuie structura de conducere: presedinte, comitet, cenzori.
Faceti demersurile intr-o AG cat mai curand sa aveti aceasta structura.
De eventualele probleme cu admin se va ocupa respectiva structura.
administratorul refuza sa dea si contul asociatiei, pe langa toate celelalte abuzuri.
nimeni nu vrea sa fie presedinte
ce se poate face in aceasta situatie?