avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Pt. un Logan nou in iulie 2010 cand l-am cumparat am platit taxa de poluare.Pot recupera acum cei 25%?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:48, 23 Ianuarie 2012
Daca taxa auto, pe care ati platit-o in perioada 1 iulie 2008 si pana la data de intrare in vigoare a acestei noi legi, este mai mare decat taxa rezultata din aplicarea noilor prevederi, legea ofera posibilitatea de a va primi inapoi diferenta de taxa platita, daca veti face o cerere in acest sens la organul fiscal competent.

www.avocatnet.ro/content/art...

Urmariti acest topic care sper sa va ajute prin informatiile postate:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare pentru autovehicole popa_ionel popa_ionel Buna ziua! Am cumparat un autoturism DACIA LOGAN F2 AMBIANCE 1,4, conform facturii nr._________ , din data de 22-07-2010. Pentru a inmatricula acest ... (vezi toată discuția)
Inscrierea privilegiului imobiliar Adriantot Adriantot Acum vreo doua saptamani spuneam intr-o alta discutie ca am planificat inscrierea privilegiului imobiliar pentru un apartament cu restante. Nu mai facusem ... (vezi toată discuția)
Noul act normativ referitor la grupele 1 si 2 de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial. Si eu daca ... (vezi toată discuția)