avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa fac un memoriu pentru primaria municipiului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa fac un memoriu pentru primaria municipiului Bucuresti?

Va rog sa ma ajutati in formularea unui Memoriu catre Primaria Municipiului Bucuresti in care sa-mi explice de ce nu mi se da viza de la primaria sectorului 5 de Certificat de urbanism la un teren, desi acolo in aceea zona in care am terenul sunt foarte multe casa si s-a tras apa si canalizare .
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: alex15mariana , utilizator 20:56, 22 Ianuarie 2012
nu ar trebui sa trimiteti memoriul catre Primaria Sectorului 5?
acolo am facut si mi s-a raspuns ca este spatiu verde. Asa ca mi s-a recomandatr sa fac memoriu la primaria municipiului bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pug expirat / zona incadrare v1a ContSters499122 ContSters499122 Buna seara, Expun \'mica mea istorie\' in speranta ca poate imi dati o noua idee pentru solutionarea situatiei in care ma regasesc, si anume: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Puz sector 2 bucuresti- expirat MiricaG MiricaG Buna ziua. Detin un teren in sectorul 2 Bucuresti. Suprafata teren: 190 mp din care 45 mp casa batraneasca. Pana in anul 2015 puteam conform ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism & autorizatie de construire mirceatomovici mirceatomovici Lucrez la o firma de productie publicitara si am de scos certificate de urbanism & autorizatii de construire pentru diverse locatii din Bucuresti si provincie, ... (vezi toată discuția)