avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depistare firme intrate in insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depistare firme intrate in insolventa

Am avut un caz in care un client in urma insistentelor nu a achitat debitul,a fost actionat in instanta si in timp ce asteptam comunicarea instantei ,apoi si investita cu formula executorie clientul a intrat in insolventa ,nu am fost instiintati de lichidator ptr.inscriere la masa credala si acum nu pot inregistra debitul pe cheltuiala deductibila .Cum pot afla in timp util intrarea in insolventa,este un sait care poate fi accesat ?

Alte discuții în legătură

Client intrat in insolventa ContSters285233 ContSters285233 Am aflat ca un client a intrat in insolventa inca din luna mai. Acesta ne mai datoreaza inca din 2011. Nu am primit nici o notificare prinvind intrarea lui in ... (vezi toată discuția)
Hotarari legalizate,insolventa clau1980 clau1980 Am doua hotarari definitive la Somatie de plata,datorita faptului ca debitoarea nu a facut recurs in termenul legal de 15 zile. Intrebarea e daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi... provizion???????????? janapress janapress pot sa constitui provizion daca nu m-am inscris la masa credala? (vezi toată discuția)