Am facut o contestatie la o decizie de incadrare in grad de handicap, inclusiv impotriva celei emisa de Comisia Superioara de Expertiza.
Judecatorul cere expertiza medicala, dar nici el nu stie de unde o pot obtine.
M-a indrumat catre Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă - sa intreb acolo daca fac asa ceva. (Am reusit sa gasesc un nr de telefon, dar doctorul nu raspunde momentan.)
Stie cineva daca intradevar acolo as putea obtine expertiza medicala respectiva?
Mai mentionez ca eu lucrez, nu sunt in incapacitate de munca, am hadicap pe o problema psihica dar pot lucra, ori institutul respectiv se ocupa de decizii de pensii (invalididitate).
Multumesc
cine v-a emis decizia de incadrare handicap pe care dvs o contestati, are si expertiza la dosar... dvs va puteti adresa cu o cerere la aceasta institutie, princare cereti sa va elibereze copii de pe respectivele inscrisuri ce au stat la baza emiterii acelei decizii, inclusiv de pe expertiza... la aceasta cerere este bine sa atasati si un certificat de grefa in care sa fie aratate partile din proces, obiectul dosarului si termenul fixat de instanta,
Multumesc mult pentru ajutor.
La dosar au trimis deja ce au comsiderat ei ca a stat la baza emiterii deciziei.
Eu ar trebui probabil sa vin cu o contraexpertiza care sa sustina incadrarrea gresita/
Ei au schimbat gradul de handicap din "Accentuat"in "Mediu" dupa ce am avut acest grad din 1993.
Multumesc