avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... calcul dobanda legala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

calcul dobanda legala

Cum se calculeaza dobanda legala a sumei reprezentand taxa de poluare cu sentinta definitiva care trebuie sa mi-o restituie Administratia Financiara , in sentinta scrie ca dobanda se va calcula cu data de 27.06.2011 pana la restituirea banilor . Trebuie sa trec eu suma care reprezinta dobanda pe cerere sau calculeaza ei ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 23:08, 20 Ianuarie 2012
Nu trebuie sa scrieti dv. nimic, doar sa faceti cerere la Finante, la care atasati sentinta legalizata si se ocupa ei de calcule, stiu ei cum, asa am facut si eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda fiscala aplicata de anaf gigelas gigelas Buna ziua, Stie cineva care este dobanda fiscala ce o datoreaza ANAF alaturi de suma ce trebuie sa o restituie in cazul taxei auto ? Aceasta dobanda se ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare irina-popa-80 irina-popa-80 In anul 2008 am achitat taxa de poluare in cuantum de 3181 Ron, am solicitat Administratiei Finantelor Publice Bacau restituirea sumei, reprezentand taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)