avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa poluare

In anul 2008 am achitat taxa de poluare in cuantum de 3181 Ron, am solicitat Administratiei Finantelor Publice Bacau restituirea sumei, reprezentand taxa de poluare calculata conform dispozitiilor O.G. 50/2008, motivat pe faptul ca aceste dispozitii sunt contrare normelor imperative si obligatorii ale Comunitatii Europene.
Raspunsul Administratiei Finantelor Publice Bacau a fost negativdrept pentru care va solicit ajutorul in vederea recuperarii taxei
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:00, 26 Octombrie 2011
Ceea ce trebuie sa faceti acum este sa va adresati Tribunalului cu o cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati obligarea Administratiei Financiare sa va restituie taxa de poluare, dobanda fiscala si cheltuielile de judecata. Daca aveti nevoie de sprijin ma puteti contacta si telefonic, la Oradea sunt foarte multi oameni care introduc astfel de procese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare Pilu Pilu Buna seara. As fi profund recunoscator daca mi-ar trimite cineva un model de cerere de chemare in judecata pentru restituirea taxei de poluare. Si catre cine ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare dutoiu dutoiu As dori un model de cerere de chemare in judecata a Prefecturi Judetului Prahova reprezentanta teritoriala a Guvernului Romaniei pentru recuperarea Taxei de ... (vezi toată discuția)