avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chirie pentru spalatoria blocului fara contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chirie pentru spalatoria blocului fara contract

buna ziua am si eu o mare dilema m am trezit ca am de plata pe langa intretinere si o suma de 35 ron care reprezinta chirie pentru spalatoria blocului din 16 apartamente care sunt pe scara numai eu sunt trecut la plata desi aceea spalatoria a fost folosita de toti locatari fara sa plateasca sau sa semneze vreun contract de inchiriere si momentan eu nu am nici un obiect in aceea spalatorie si alti locatari au . ce trebuie sa fac ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 21:25, 20 Ianuarie 2012
Depuneti o contestatie presedintelui de asociatie in care va explicati nedumerirea cu privirea la plata chiriei intru-cat dv. nu aveti contract de inchiriere si uscatoria este parte comuna , de ce sa platiti .
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu uscatorie o_l o_l am incercat sa scriu un mesaj si vad ca nu mi-a reusit scuze voiam sa spun ca de putin timp sediul asociatiei s-a mutat intr-o uscatorie de la o scara ce ... (vezi toată discuția)
Uscatorie adrian_09 adrian_09 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu mai multe scari, fiecare scara avand uscatorie proprie.Unul dintre locatarii din scara in care locuiesc vrea sa ia el ... (vezi toată discuția)
Folosire abuziva a uscatoriei Patryss_88 Patryss_88 Buna ziua, va rog a ma ajuta urgent cu o problema: locuiesc la etajul 4 a unui bloc, iar vecinul de langa a preluat abuziv uscatoria. Nu a incheiat niciun ... (vezi toată discuția)