avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executarea silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executarea silita

Buna ziua,
Am o problema, am un credit la o banca din anul 2005, am platit ratele 1 an jumate apoi nu am mai putu plati deoarece am ramas somer (si in momentu de fata tot sofer sunt).Problema este ca o firma de recuperatori tot imi trimite plicuri acasa, tot vine pe la usa ca ma executa cu bunurile mobile si imobile.
Precizez ca eu numai stau la adresa respectiva acolo stau parintii mei (casa fiind pe numele lor, eu m-am mutat cu prietena cu chirie.
Intrebare exista vreo posibilitate sa execute bunurile parintilor mei si mobile si imobile , in mod special casa ?Precizez ca eu nu am nici un bun pe numele meu si nici venituri din salarii.Multumesc frumos si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:36, 20 Ianuarie 2012
daca parintii nu au garantat acest credit, nu pot fi executate bunurile si veniturile acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banca yozdutzu yozdutzu astazi mau sunat de la o unitate non bancara ca am o rata la ei si mau sunat sa platesc suma de 430 pana la data de 21 luna aceasta daca nu o sa faca tot ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile byanca19 byanca19 Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci, executori si recuperatori. ContSters131770 ContSters131770 Buna. In anul 2007 am facut doua credite de nevoi personale la doua banci diferite. Aveam niste necazuri in familie si am avut nevoie de bani. Am platit ... (vezi toată discuția)