avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita de la o firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita de la o firma de recuperari creante

Vreau sa ma lamuriti intr-o anumita situatie. De pilda daca eu am contractat un credit de nevoi personale, nu am achitat ratele la zi si acum cat de recent am primit ca voi fi executat silit. Nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu implicit act care sa dovedeasca acest lucru, ma pot executat silit in vreun fel?
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
ContSters286605, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters286605 , utilizator 16:35, 28 August 2013
Va pot executa atat asupra bunurilor dvs. imobile cat si mobile prezente si viitoare. Aceasta inseamna ca va pot executa pe veniturile salariale precum si pe orice alte bunuri pe care le obtineti in viitor.
Nu am nici un bun monil sau imobil. Inca stau la parinti si nu am nimic pe numele meu.
Pot lua ceva din casa atata timp cat nu imi apartin mie?
Nu pot executa niciun bun care nu este in proprietatea dvs. indiferent unde si cu cine locuiti.
multumesc pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prag de executare silita ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Ma aflu in pragul de a fi executat silit pt. ca nu am mai reusit sa platesc ratele la un credit bancar, pe care l-am luat in 2010, fara giranti , ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplã dacã nu deschid ușa executorului judecãtoresc? ContSters254268 ContSters254268 Bună ziua! În 2007 am contractat un credit de nevoi personale fără garanții, din 2008 am rămas fără servici și nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit djxx djxx am un credit in val de 30000 ron luat in sep 2008 ,coplatitor la acest credit este tatal meu. creditul este unul de nevoi personale fara garantii mobile sau ... (vezi toată discuția)