Bună ziua! În 2007 am contractat un credit de nevoi personale fără garanții, din 2008 am rămas fără servici și nu am mai putut plătii.Menționez că stau în chirie și mi-a venit executorul judecătoresc la ușă, dar nu i-am deschid ptc sunt nevăzătoare și eram singură acasă.Vreau să știu ce se întâmplă dacă nu le deschid ?Și cum pot dovedi că unele din lucrurile pe care le am în casă nu sunt ale mele, dar nici proprietarul nu o poate face. #-o Mulțumesc.
Daca nu este imobilul dvs se prezuma ca bunurile sunt ale proprietarului. Ca sa le poate executa silit executorul trebuie sa aiba dovada ca sunt ale dumneavoastra.
Executorul judecatoresc cu scopul recuperarii debitului,va starui in parcurgerea etapelor din procedura de executare silita,va incheia proces verbal prin care sa consemneze situatia constatata la data prezentarii la locatia unde locuiti
In situatia in care acesta detine la dosarul de executare silita dovada legala ca a parcurs etapa de informare a dvs,referitor la obligatiile ce va revin pentru achitare credit,executorul va analiza posibilitatile de executare a bunurilor dvs in evidenta bunuri mobile/imobile/conturi/
drepturi sariale-prezente si viitoare
Buna ziua
elenahanu85
am o problema....sotul meu in 2005 a facut un imprumut de nevoi personale in val de 130000000lei vechi..,am platit ratele la timp pana acum 1 an shi jum.ieri ... (vezi toată discuția)