Ma numesc Daniel Milea,si traiesc in concubinaj cu o fata de 3 ani jumatate,avem un baietel de 2 ani,dar nu despre el vreau sa va povestesc aici....
Alina,concubina mea,are o fata din casnicia anterioara pentru care ne luptam de cand ne-am cunoscut,in aceea perioada Alina fusese data afara din casa si i s-a interzis sa isi vada fetita,era singura in Bucuresti,asta pana cand m-a cunoscut pe mine si pas cu pas am incercat sa rezolvam problemele.Initial si-a refacut buletinul,pentru ca fostul ei sot a dat-o afara batuta,fara haine si peste tot i-a dat si foc la acte.... ma rog,s-a bagat actiunea de divort,unde Alina a gasit o intampinare in care era anuntata ca este divortata deja si copilul incredintat tatalui.Romania chiar este tara tuturor posibilitatilor... acest om,daca il putem numi asa,bagase divortul inca de cand traia cu ea fara sa ii spuna nimic... apoi a dat-o afara si a citat-o la ziar si la usa instantei....automat ea nu avea de unde sa stie ce s-a intamplat acolo,ma rog... am trecut peste si am bagat prima oara dretul la vizita,unde a castigat dreptul de a-si vizita copilul,insa tatal refuza sa ii lase copilul,vizitele au loc in fata portii,de cele mai multe ori in conditii grele,a trebuit sa fie si politia prezenta de cateva ori....
Am bagat apoi procesul de reimcredintare minor... am gastigat fondul si am luat fetita de acolo,insa el a castigat apelul pentru ca avocatul nostru de atunci ne-a spus sa nu ne prezentam ... "ca se descurca el" .... apoi a bagat recursul tardiv... nu comentez ce a facut avocatul....a trecut,oricum la sf anului trecut am schimbat avocatii,am luat un avocat bun si s-a simtit am casigat fondul iar apelul facut de el a fost respins....deci in proportie de 80% cazul este catsigat....chiar daca mai tarziu,dar este castigat....acum cu certificatul de grefa si hotararea de la fond am mers la scoala 135 in Ferentari unde invata fetita sa o luam.... ne-am lovit de raspunsul negativ al directoarei care ne-a spus ca certificatul ala de grefa nu e valabil,ca ea nu a auzit de asa ceva...ma rog,nu am rezolvat nimic si am incercat sa luam copilul cand a fost luat de la scoala de concubina fostului sot al Alinei...bineinteles ca ne-am lovit de un refuz si un mare scandal,unde o tiganca...prietena cu concubina o tinea pe fetita strans de mana si tipa din toate puterile ca eu incerc sa o violez...am plecat,,,si am zis ca urmeaza sa veim cu executorul judecatoresc... insa el si-a facut mutarea si mii-a facut o plangere la sectia 24 pentru "amenintare" ...in declaratia lui nu este mentionata si tiganca ce tragea de copil...apar doar eu... concubinul Alinei drept un infractor....trecem peste,oricum nu se va intampla nimic...Ideea este ca avem hotararea din apel,fiind executorie vrem sa luam copilul...dar surpriza... nici nu executor nu se baga pana nu face nea caisa asta si recurs.... frumos,nu?
Mentionez ca fata a ajuns inapoi la el dupa ce eu ca idiotul... dupa ce am avut fata la noi 8 luni,mi-am convins sotia sa incerce sa colaboreze cu el,pentru binele copilului....ea saraca a facut ce am zis eu,crezand ca ii putem da o sansa fostului ei sot.... insa bineinteles ca a luat-o si nu ne-a mai lasat sa vedem copilul decat la poarta....ar fi multe de scris,am scris deja prea mult ... el are si un dosar penal pentru amenintare unde martori au fost chiar politstii de la sectia 18... a luat 1 an cu suspendare si ar trebui sa plateasca daine morale...nu a facut asta...si sincer nici nu conteaza,nu sunt tatal bun al fetei dar spun sincer ca o vreau langa noi,este parte din familia noastra....ce putem face?
Acest mesaj nu va ofera solutii. Doresc numai sa va urez reusita deplina. Ati facut ceea ce putini obisnuiesc sa faca: ati scris prenumele partenerei de viata! Putini sunt aceia care se exprima astfel; cei mai multi oameni spun/scriu: „sotia mea; sotul meu” – chiar si atunci cand „se impaca bine”. Evident, realizez ca e un forum si nu e necesara „intimitatea”, dar ati scris prenumele iubitei! (chiar daca n-o fi prenumele real). Sanatate, armonie, noroc, bucurii!
Va multumesc in primul rand pentru sfaturile dvs si continui cu ultimele intamplari din povestea noastra,astazi am primit la locuinta noastra o citatie de la sectia 14,pentru Alina.Este citata de catre Mihai,fostul sot pentru savrasirea infractiunii de fals si uz de fals.Problema principala nu este plangerea care este facuta complet nefondat,ci faptul ca el locuieste in sectorul 5 iar noi ne-am facut casa,proprietate personala,in jud Vaslui.Nu va ce legatura avem noi cu sectia 14.Cel cu care a vb Alina la telefon a fost foarte dur la telefon,ceea ce iar imi ridica semne de intrebare.
Alina pe perioada procesului a fost angajata la o firma din Vaslui,cand Mihai a cerut dovada am dus contractul inidvidual de munca inregistrat la Inspectoratul Muncii.Acel contract este combatut acum de Mihai.Noi vom dovedi ca acuzatiile lui sunt nefondate si in plus,deja ne-am saturat,ii bagam procese penale pentru nerespectarea hot judecatoresti si pentru calomnie,Am facut prea multe drumuri la Politie pentru mofturile lui,mai are un an cu suspendare pentru ca a amenintat-o pe Alina de fata cu politia,deci sunt toate sansele ca acesta sa ajunga dupa gratii.
Ce ne intrebam noi... are cum sa afecteze acest doar bunul mers al lucrurilor in proces?El mai poate face recurs,unde are sanse foarte salbe de castig,singura lui speranta este sa o bage pe Alina pe penal.
Sincer nu inteleg cat trebuie sa se chinuie o mama pentru fata ei. ////
Avand in vedere ca exista si altii ca pot invata din povestea asta,va invit sa cititi blogul Alinei care a gasit suficienta puterea incat sa rememoreze acesti 4 ani de judecata pentru fata ei si a facut totul public.:
Am citit povestea.... Alina e o mama adevarata iar tu Danny esti intotdeauna alaturi de ea. Asta inseamna o familie unita!!
Astept un raspuns bun pentru voi in cee ce priveste recursul!!!
Si neaparat cereti redactarea hotararii cat mai repede. Se pot investi cu formula executorie chiar si la Curtea de Apel. Intrebati la registratura. Eu asa am facut.