avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier

Buna ziua...Ma intereseaza cat timp am cazier daca am fost condamnat la 1 an cu suspendare si 3 de incercare incepand cu data de 22 oct 2010(fiind decizia definitiva),deoarece am inteles ca pe langa cei 4 ani de mai adauga nu stiu ce...precizez ca nu am mai fost condamnat in trecut.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: joel , utilizator 21:28, 20 Ianuarie 2012
din fericire am fost cu cineva cunoscut la acel birou de avocatura,deci nu am platit niciun onorariu(probabil ca de asta mi-au si zic ce au zis:) )...tot ei mi-au zis ca trebuie sa nu fac nimic in anul de incercare caci mi se adauga in caz ca voi fi condamnat,nu mi-au zis ca de fapt in cei 3 ani nu trebuie sa fac nimic...ma rog...multumesc frumos pentru lamuriri
~ Conținut șters la cerere ~
Pe tot parcursul celor 3 ani nu trebuie sa mai savarsiti nicio infractiune si sa respectati conditiile impuse de instanta, de asemenea dupa trecerea celor 3 ani nu este necesar sa faceti cerere de reabilitare deoarece aceasta este de drept nu judecatoreasca. Daca dupa acesti 3 ani, condamnarea inca mai este inscrisa in cazier (din eroare), va trebui sa faceti o simpla cerere prin care sa cereti sa se constate ca a intervenit reabilitarea de drept.
multumesc frumos...un sfarsit de saptamana minunat sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea condamnarii din cazier lore23 lore23 Buna! va prezint situatia: in 2014 a primit persoana X 1 an de inchisoare , cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe durata unui termen de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare mihai2013 mihai2013 Am si eu o intrebare : Am o sentinta de un an si patru luni cu suspendare, pentru trafic de migranti , tin sa zic, ca este prima abatere . Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
Condamnat cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei-cat timp pedeapsa figureaza in cazier? mrYAYO mrYAYO as avea si eu 2 intrebari am o condamnare de 3 ani cu suspendare pentru furt as dori sa aflu cu cate luni se merge la an la pedeapsa cu suspendare si ce este ... (vezi toată discuția)