Buna ziua...Ma intereseaza cat timp am cazier daca am fost condamnat la 1 an cu suspendare si 3 de incercare incepand cu data de 22 oct 2010(fiind decizia definitiva),deoarece am inteles ca pe langa cei 4 ani de mai adauga nu stiu ce...precizez ca nu am mai fost condamnat in trecut.Va multumesc
din fericire am fost cu cineva cunoscut la acel birou de avocatura,deci nu am platit niciun onorariu(probabil ca de asta mi-au si zic ce au zis:) )...tot ei mi-au zis ca trebuie sa nu fac nimic in anul de incercare caci mi se adauga in caz ca voi fi condamnat,nu mi-au zis ca de fapt in cei 3 ani nu trebuie sa fac nimic...ma rog...multumesc frumos pentru lamuriri
Pe tot parcursul celor 3 ani nu trebuie sa mai savarsiti nicio infractiune si sa respectati conditiile impuse de instanta, de asemenea dupa trecerea celor 3 ani nu este necesar sa faceti cerere de reabilitare deoarece aceasta este de drept nu judecatoreasca. Daca dupa acesti 3 ani, condamnarea inca mai este inscrisa in cazier (din eroare), va trebui sa faceti o simpla cerere prin care sa cereti sa se constate ca a intervenit reabilitarea de drept.
Reabilitare
mihai2013
Am si eu o intrebare :
Am o sentinta de un an si patru luni cu suspendare, pentru trafic de migranti , tin sa zic, ca este prima abatere .
Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)