avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

Buna ziua!Ma numesc Vasilica si am 28 ani.De curand am aflat ca sunt insarcinta.am fost angajata la o societate timp de 1 an de zile,dupa care mi-am dat demisia.(13.09.2010-28.09.2011)dar in luna decembrie 2011 mi-am gasit de munca.Intrebarea mea este:este vreo posibilitate sa beneficiez de indemnizatia de crestere al copilului?Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:27, 20 Ianuarie 2012
Daca aveti o luna de zile intrerupere nu beneficiati.:((
1. Daca aveati macar cate o zi lucrata cu contract individual de munca (CIM) in octombrie si noiembrie aveati posibilitatea sa beneficiati de indemnizatie pentru CCC.
2. Solicitati medicului data prezumata a nasterii si dati inapoi 12 luni si poate... cine stie... aveti putin noroc.
Interventie moderator
:rtfm:
Vasy28:
1. Pentru continuarea intrebarilor pe aceeasi problema nu mai deschideti un alt topic, intrati tot pe acesta si folositi butonul "raspunde" pentru a continua discutia.
2. Altfel nu veti avea continuitate si nu veti intelege nimic iar noi nu stim ce sa va raspundem.

Vasy28 a scris:
buna ziua!daca am intrerupere intre cele 2 locuri de munca ,nu se mai poate face nimik,ma refer sa platesc ?

blareanabel a scris:

Degeaba platiti ca nu beneficiati.

1. Plata retroactiva a contributiilor nu se poate face legal si chiar daca ar fi posibila nu v-ar ajuta la nimic.
2. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie sa aveti venituri profesionale impozabile nu sa platiti contributiile.
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului odiseea odiseea as dori sa stiu daca pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului daca sunt angajata din 21februarie 2011 ,sunt insarcinata si o sa nasc in jurul datei ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? pydy03 pydy03 Buna ziua . Pe data de 1.10.2010 mi-am reluat activitatea la locul de munca ,pana atunci fiind in concediu fara plata circa un an si 4 luni cat am stat acasa ... (vezi toată discuția)
Venituri avute in vedere pentru indemnizatia ccc marinus_tl marinus_tl sunt o viitoare mamica ,voi naste la inceputul luni august .vreau sa stiu daca se iau in considerare si alte venituri decat cele din salariu de baza(in 2011 am ... (vezi toată discuția)