avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Daca am o pensie de urmas de 350 de lei ...... si vreau sa ma angajez cu jumatate de norma la o firma ... ma pot angaja?
Ca am inteles ca te poti angaja dar salariu impreuna cu pensia sa nu depaseasca minimu pe economie .
:)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:20, 20 Ianuarie 2012
1. Spuneti in ce calitate beneficiati de pensie de urmas: sot supravietuitor sau copil orfan.
2. Daca sunteti copil orfan ce faceti acum si ce varsta aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare utilizator5555 utilizator5555 O ruda este pensionara de CAP dar are o pensie foarte mica, cea de 350 lei, desi a muncit toata viata la CAP. Alte persoane din sat care s-au pensionat mai ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas iulianico iulianico Buna ziua,am si eu o intrebare am un baietel de 8 ani este orfan de tata de 4 ani jumatate eu am depus dosar pt pensie de urmas dupa 3 luni dupa ce sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie pensie de urmas daca lucrez? cel_mai_nou_utilizator cel_mai_nou_utilizator buna ziua ! in urma decesului tatalui meu de acum 2 ani eu si mama mea primeam pensie de urmas : ea 200 eu 150 lei.primeam acasa prin postas.mama mea s-a ... (vezi toată discuția)