avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit prima casa

detin un credit prima casa la cec bank cu dobinda variabila ,si soldul creditului din garificului emis de banca este mai mic decit soldul creditului la ei.Dupa spusele lor a crscut rata din cauza dobinzii dar dar soldul creditului a scazut?
Mai este cineva in aceasta situatie?
:(

Alte discuții în legătură

Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Interpretare contract de credit mfrincu mfrincu buna ziua, am un contract de credit de nevoi personale in lei, iar in calculul dobinzii se ia in calcul dobinda de referinta a bancii nationale . Din data ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata prin refinantare de la alta banca rashid rashid Buna ziua! Am luat un credit imobiliar in Euro (in 2007) de la BT cu dobinda variabila pe toata perioada. Initial, dobinda era de 9% si a crescut treptat ... (vezi toată discuția)