avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare credit cesionat
Discuție deschisă în Executare silită

executare credit cesionat

Buna ziua,
Creditul societatii este declarat scadent datorita restantelor. IFN-ul incepe executarea. La executor se discuta si se semneaza o esalonare de plata cu IFN.
Se achita o parte din rate, apoi societatea ramane din nou restanta. IFN cesioneaza creditul unei societati comerciale. SC continua executarea.
Era necesar, ca IFN sa notifice debitorului sa plateasca restanta, sa declare creditul scadent si apoi sa-l vanda?
Ca sa execute, cesionarul avea nevoie de incuviintarea executarii?
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 15:54, 20 Ianuarie 2012
Contestaţie la executare formulată de debitor împotriva executării silite prin poprire.Obligaţia comunicării către debitor a titlului executoriu.Stabilirea cuantumului consolidat al debitului

Va pot recomanda un link util:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita georgyana08 georgyana08 Bună seara am și eu o intrebare: am un credit restant în valoare de 600 de lei însă cu dobanda a ajuns la 900 de lei .ifnul respectiv mă amenință că ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)