avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Bună seara am și eu o intrebare: am un credit restant în valoare de 600 de lei însă cu dobanda a ajuns la 900 de lei .ifnul respectiv mă amenință că mâine va trimite dosarul către avocații cu care lucrează și ca cel târziu marți vor avea hotărârea de executare silita.in urma căreia voi fi obligata sa achit în 24 de ore suma restanta plus cheltuieli de judecata care spun ei ca m-ar ajunge la un total de 50 de milioane.am încercat sa obțin un acord cu ei sa plătesc măcar în 2 rate însă nu sa putut .întrebarea mea este dacă atât de puțin durează sa obține decizia de executare și fără proces
Este exclus sa dureze atat de putin,avind in vedere si vacanta judecatoreasca,cu aproximatie va dura 2-3 saptamani.Oricum daca aveti motive ptueti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executari silite.
Incercati si acceptati porirea pe venitul salarial. Eo modalitate mai demna de acceptat. Se retine lunar 1/3 din venitul lunar.
Buna ziua,

in termen de 3 zile de la inregistrarea cererii executorul va solicita incuviintarea executarii de catre instanta.
cererea se solutioneaza in maxim 7 zile.

În lipsa comunicării cesiunii, potrivit dispoziţiilor legale, către debitorul cedat (împrumutatul din contractul de credit), cesiunea de creanţă nu produce niciun efect, astfel că executarea silită demarată de cesionar (firma de recuperări creanțe) este nelegală.
V-au comunicat cesiunea?

[ link extern ] /

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta banca Danielamioara1 Danielamioara1 Buna ziua. Banca mi-a cesionat creditul in luna decembrie 2015 catre un srl. Ce pot face in aceasta situatie,tinand cont ca eu nu avem intreruperi de la ... (vezi toată discuția)
Cesiunea de creanță Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Bună ziua! Am contractat un credit la un IFN... In urma acumulării de restanțe, creanță a fost cesionată unei firme de recuperare creanțe , care, la ... (vezi toată discuția)
Notificare poprire vs contract de cesiune creanță anterior acceptat ContSters162505 ContSters162505 Firma X a acceptat în calitate de debitor cedat prin contractul de cesiune de creanță să plătească datoria pe care o avea către firma Y = cedent, firmei ... (vezi toată discuția)