avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcerea la serviciu dupa efectuarea concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcerea la serviciu dupa efectuarea concediului de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani . Concediu medical de lauzie.

am nascut un copil in 20 ian. 2010. am avut concediu de cresterea copilului pana la varsta de 2 ani. in aceasta perioada am nascut al doilea copil - in 07.ian.2012
va rog sa-mi spuneti:
- ce documente (cerere de suspendare a contractului vechi de munca si de reluare a activitatii?) trebuie sa prezint la angajator pentru a beneficia de suspendarea contractului de munca cu inca 2 ani?
- daca pot solicita concediu pentru lauzie si din ce data?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 20 Ianuarie 2012
Faceti o cerere de prelungire a suspendarii c.i.m. ca urmare a nasterii celui de-al doilea copil. La cerere atasati copia certificatului de nastere

Nu mai este nevoie sa va luati concediu pentru lauzie , intrucat din CCC1 intrati in CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc 1 in ccc2 penesmaria penesmaria Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cand trebuie suspendat contractul de munca in conditiile in care: - primul copil este nascut pe 13 decembrie 2012 - al ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului laura333 laura333 am un baietel care pe 19 oct implineste 2 ani, tb sa nasc un alt baietel in jurul aceleiasi date, intrebarea mea ar fi: daca nasc pe 19 oct, intru direct in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al doilea copil danavisan danavisan Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Primul copil implineste 2 ani pe 14 iunie 2012, la data de 15.06.2011 se naste al doilea copil/. Pentru ca pe ... (vezi toată discuția)